24. júna 2020

Transparentné LED displeje KIN LONG & NEXNOVO

Zmeňte sklo na reklamné displeje v priebehu niekoľkých sekúnd

Aká je ideálna kombinácia architektúry a skla?

Po prvé, displej určite musí zachovať transparentnosť! Nedostatok prirodzeného osvetlenia bude mať za následok vznik tmavých priestorov. To spôsobí, že ľudia budú trochu pochmúrnejší a menej energický. Po druhé, displej musí byť šetrný k životnému prostrediu pri spojení technológie a dizajnu!

S neustálymi zmenami trhových hodnôt a technologických očakávaní majú tradičné riešenia problémy s uspokojením súčasných požiadaviek. Priehľadné LED displeje zodpovedajú očakávaniam trhu a neovplyvňujú architektonické vzhľady ani ekologické parametre, ktoré zodpovedajú týmto novým požiadavkám. Môže to nielen pomôcť dizajnérom dosiahnuť estetickú tvorivosť, zvýšiť konkurencieschopnosť ich projektového návrhu, ale tiež to môže umožniť budovám dosiahnuť multimediálny rozmer, zvýšiť vizuálny dopad a príjmy z reklamy.

Táto séria produktov má ultra priehľadné LED displeje s priehľadnosťou až 90%, vysokým rozlíšením, flexibilným prispôsobením a ďalšími exkluzívnymi charakteristikami NEXNOVO. Ak budete mať jas vyšší ako 7500 nitov, zaistíte viditeľnosť obsahu aj na priamom slnku. Táto séria výrobkov sa široko používa ako stavebné obvodové plášte alebo v iných situáciách, priestoroch, ktoré si vyžadujú priehľadné LED displeje.

Vysoké rozlíšenie · Ultrapriehľadnosť · Integrované s architektúrou

Tradičné LED displeje nie sú ideálne pre okennú reklamu alebo mediálne fasády kvôli ich nedostatočnej priehľadnosti a objemnému vzhľadu a dojmu. Transparentnosť umožní, aby denné svetlo vstúpilo do vnútorného priestoru, udržalo ho jasné a zanechalo otvorený pocit. Priehľadné LED displeje série NEXNOVO XRW sú priepustné pre vzduch a prepúšťajú svetlo. Majú vnútorný displej aj svetelný efekt. Nepravidelný stavebný tvar budovy je možné perfektne vybaviť prispôsobeným modulom a integrovať do budovy.

Ľahký · Jednoduchá inštalácia a doprava

So všetkou konštrukciou a napájaním, s hmotnosťou iba 12 kg / ㎡! Menej ako polovica hmotnosti tradičných LED obrazoviek, čo uľahčuje ich inštaláciu a prepravu.

 

Úspora energie · Lepší zážitok a kreativita

Pomocou funkcií priehľadnosti displejov NEXNOVO je možné prehrávať kreatívny a interaktívny videoobsah na čiernom pozadí. Čo to všetko znamená? Úspory energie a účinky transparentnosti sú dva určujúce prvky. Cieľom je upútať pozornosť publika a poskytnúť mu zážitok pri pohľade na kreativitu reklamy alebo displejov. LED žiarovky nevyžarujú svetlo na čiernom pozadí, čo zníži spotrebu energie o viac ako 30% a umožní divákom dokonalý zážitok.

Ľahká inštalácia · Ľahká demontáž

Vstavané zdroje napájania a integrované moduly umožňujú rýchle nastavenie. Podporuje horné a dolné pevné alebo závesné inštalácie. Bez oceľovej rámovej konštrukcie sú inštalácie rýchle a efektívne, ľahké a pohodlné.

Jednoduchá údržba · Dlhá životnosť

Keď zlyhá jedna LED žiarovka, nemusíte sa obávať výmeny celého modulu, stačí vymeniť jeden LED pásik alebo dokonca iba túto samostatnú žiarovku. Nižšie náklady na údržbu, dlhá životnosť produktu.

Technológia prioritou · Za poznaním hodnoty verejných priestranstiev

S neustálym rozvojom spoločnosti majú ľudia vyššie očakávanie, pokiaľ ide o funkcie a vzhľad budov. Vláda aj súkromný sektor venujú čoraz viac pozornosti „novým infraštruktúram“ a „inteligentným mestám“, ktoré sú nepochybne silným katalyzátorom sveta digitálnych médií a fúzií architektonického dizajnu. Veľká reklama a digitálne koncepty vedú k veľkým svetovým možnostiam rozvoja. Transparentné LED displeje NEXNOVO a KIN LONG premenia sklo na reklamné displeje a digitálne vitríny v priebehu niekoľkých sekúnd, čo poskytuje odvetviu architektonického dizajnu oveľa viac možností. Táto technológia bude tiež tlačiť na ďalšie skúmanie hodnoty verejných priestorov a na pomoc pri inovácii a transformácii nových a starých obchodných komplexov.

Post Types
About admin