4. júla 2019

Nové technológie a nové médiá pre reklamu OOH

Rýchly režim životného štýlu dáva ľuďom pocit, že budú po zastavení vylúčení. V tejto ére informačnej explózie nejde o to, že musíte zverejňovať reklamy na propagáciu výrobkov, ale naopak, musíte zverejňovať reklamy.

OOH (mimo domova) je reklama obklopujúca životné prostredie spotrebiteľa, ktorá zahŕňa nielen tradičnú vonkajšiu reklamu, ale aj rozvíjajúcu sa environmentálnu mediálnu reklamu (prostredie), to znamená pomocou prepojenia kreatívneho obsahu, reklamného prostredia a vydavateľskej činnosti média.

Vytvárať reklamy na akýchkoľvek verejných miestach, ktoré sa vo vašom živote môžu javiť ako nenápadné, a vytvoriť priestor pre kreatívneho človeka, ktorý bude inšpirujúci a tým dosiahnuť jedinečnú vizuálnu prezentáciu alebo interaktívny zážitok a dosiahnuť dobrý komunikačný efekt;

Vonkajšia reklama sa tak už viac neobmedzuje na tradičné médiá a výrazy.

Môže byť kombinovaná s novými médiami a novými technológiami, môže byť integrovaná do najrôznejších foriem umenia, čo umožňuje publiku zúčastniť sa najpriamejšieho interaktívneho zážitku, môže využívať možnosti sociálnej siete, šíriť sa a dokonca objavovať bezprecedentné reklamné prostriedky. Je tiež možné zmeniť všetky vnútorné a vonkajšie verejné miesta na scénu, kde sa môžu inšpirovať kreatívni ľudia.

 

Spoločnosť NEXNOVO ako vynálezca a výrobca priehľadného LED displeja hrá dôležitú úlohu pri objavujúcej sa environmentálnej mediálnej reklame. Jej produkty sú široko inštalované v maloobchodných výkladoch, reštauráciách, nákupných centrách, na letiskách, v múzeách, vo finančných inštitúciách, na veľtrhoch, udalostiach, festivaloch, v mediálnej architektúre a na mnohých ďalších.

Myšlienka reklamy OOH (mimo domova) zdôrazňuje vzťah medzi reklamou a okolitým prostredím. Testuje pohľad tvorivého človeka. Platformou pre výkon reklamy môže byť každé miesto, kam sa dostane pozornosť spotrebiteľa. Ide hlboko do všetkých aspektov života, nachádza vynikajúcu kombináciu medzi reklamnými odkazmi a nosičmi informácií, vďaka čomu sú médiá, značka a cieľové publikum vysoko konzistentné a umožňujú spotrebiteľom, aby sa čo najskôr ponorili do novinky a vzrušenia, ktoré im prináša inšpirácia a kreativita hneď ako opustia domov.

V dnešnej dobe zohrávajú netradičné médiá v reklame OOH(mimo domova) čoraz dôležitejšiu úlohu. Napríklad priehľadný LED displej poskytuje inzerentom široký priestor na vyjadrenie ich kreatívneho výkonu. Jeho vynikajúce produkty a aplikácie otvorili pestré okno kreativity a výkonu pre reklamný priemysel.

Post Types
About admin