11. novembra 2019

Spoločnosť NEXNOVO sa ujala vedenia v sektore malých priehľadných LED displejích

Tradičné malé displeje LED s rozstupom bodov menej ako 2,5 mm, hlavne vrátane P2.5, P2.0, P1.9, P1.6, P1.2, sa všeobecne označujú ako vnútorné LED riešenia. S pribúdajúcimi sofistikovanými a rozsiahlymi aplikáciami pre riešenia s malým rozstupom sú displeje Mini LED a Micro LED. Modernizáciou technológie displejov s malým rozstupom sa táto technológia stala najnovšou generáciou v priemysle displejov LED.

Za posledné roky nevstúpili priehľadné displeje na trh s malým rozstupom kvôli rovnováhe medzi výškou pixelov a priehľadnosťou, ktorá bola vždy bodom zvratu v priemysle priehľadných displejov. V súčasnosti existujúcim technickým princípom je menšia rozteč pixelov, nižšia priehľadnosť. S bežnými riešeniami vrátane použitia výmeny priehľadného podkladu, tenkých okrajov alebo bez vzorov okrajov.

Stratégiou spoločnosti NEXNOVO bolo vždy zamerať sa na technologický pokrok. V súčasnosti kombinuje nové materiály s inovatívnymi technológiami spoločnosť NEXNOVO, ktorá sa ujala vedenia a realizovala skutočnú masovú výrobu priehľadného displeja v 2,0 mm malých LED diódach. Napriek tomu ustupuje ďalšiemu prielomu dosiahnutému v priehľadnosti a sledovacích výkonoch.

Prezeranie predstavení

Transparentný LED displej NEXNOVO s malým rozstupom sa vyznačuje charakteristikami vysokého kontrastu, superširokých pozorovacích uhlov, vysokého špičkového jasu, a teda jemného a vysoko priehľadného vizuálneho efektu. Zjednodušené a flexibilné integrované inštalačné štruktúry uľahčujú splnenie prísnych aplikačných požiadaviek. Vďaka svojej globálne patentovanej technológii 3D SMT realizuje spoločnosť NEXNOVO hromadnú výrobu obrazoviek s malým rozostupom s výrazne vyššou účinnosťou a spoľahlivosťou.

Priehľadnosť

Všeobecná metóda výpočtu transparentnosti v priemysle je uvedená nižšie na ilustrácii.

S cieľom vyriešiť koreláciu medzi malým rozostupom LED a transparentnosťou, spoločnosť NEXNOVO vytvorila a vyvinula svoj patent na technológiu 3D SMT. Konečne efektívne rieši problém vážnej vnútornej refekcie svetla / znečistenia spôsobeného únikom LED. Okrem toho 2,0 mm malý priehľadný LED displej stále udržuje priehľadnosť až 68%.

Malé priehľadné LED displeje spoločnosti NEXNOVO sa postupne začali inštalovať na rôzne aplikácie po celom svete. Najmä u sérií NP (NexPoster) získalo rozlíšenie a silné vizuálne efekty s vysokým rozlíšením vynikajúce hodnotenie z maloobchodu.

Vďaka základnému konceptu inovácie a vysoko kvalitných výrobkov sa NEXNOVO vždy zameria na budúcu generáciu technológií transparentného zobrazenia, čím poskytuje používateľom skutočnejšiu hodnotu.

Post Types
About admin