2. septembra 2019

NEXNOVO vám pomáha vytvoriť živý výklad

Výklad – Ako jeden z najdôležitejších prvkov vizuálneho marketingu sa často používa v maloobchodných predajniach módnych značiek.

Výhody výkladov vie ale využiť iba málo predajní.

 

V skutočnosti väčšina maloobchodníkov ani nechápe, čo to vlastne vizuálny marketing je.

Je to pre nich neslušné, ale je to tak. Po celom svete existujú rozmanité výklady, ale iba niekoľko z nich je pozoruhodných. Pôsobivý výklad je však stále príjemným spôsobom, ako vylepšiť pútavosť a zvýšiť predaj.

Ako dôležitá súčasť imidžu obchodu, výklad robí prvý dojem pri nakupovaní u klientov. Systém vizuálneho marketingu značky obsahuje texty, svetlá, farby a ďalšie prvky výkladu. Takže pozornosť jednotlivých klientov z prehliadky výkladu výrazne ovplyvní ich ochotu vojsť do obchodu, alebo nie.

NEXNOVO Smart Poster je nové riešenie ponúkajúce pohodlie reklamy priamo vo výkladoch, ktoré spustí reklamu jediným kliknutím na telefóne. Vďaka tisícom dostupných šablón môže každý obchodný reťazec zverejňovať svoje značky alebo propagácie svojich potenciálnych zákazníkov.

Funkciou NEXNOVO Smart poster je DIY (urob si sám) model reklamy. Exkluzívne šablóny je možné diaľkovo ovládať pomocou aplikácie a kombinovať ich s online a offline propagáciami na zvýšenie predaja.

Zdieľanie reklamných modelov, maximalizácia komerčnej hodnoty výkladov zdieľaním reklamných zdrojov.

Ľahký plagát NEXNOVO APP, rýchle vytváranie exkluzívnej reklamy, rôzne šablóny. Ľahko získate skvelé nápady a znížite náklady pre jednotlivých majiteľov obchodov.

  1. NEXNOVO má veľkorysú databázu obrázkov a kreslených filmov; na inteligentnom plagáte môžete vytvoriť decentný dizajn. Stačí si vybrať požadovaný obsah z bezplatných alebo prispôsobených šablón a pomocou našej aplikácie ho nahrať na svoj inteligentný plagát.
  2. Návrhársky tím spoločnosti NEXNOVO strávil veľa času vytváraním bezplatných, ľahkých úprav a šablón vyššej kategórie. Na našich inteligentných plagátoch môžete vytvárať vynikajúci obsah.

Dnes ste nenašli žiadnu inšpiráciu v návrhoch ? Môžete vyskúšať vlastné návrhárske služby.

Inteligentný plagát NEXNOVO, oživte svoj výklad!

Post Types
About admin