24. júna 2019

Mercedes-Benz Shanghai

S hrdosťou oznamujeme, že si spoločnosť Mercedes-Benz opäť vybrala spoločnosť NEXNOVO pre svoje LED displeje „na základe odporúčaní“. Netreba dodávať, že je to veľmi vášnivé, atraktívne a vzrušujúce.

Spoločnosť NEXNOVO spolupracovala so spoločnosťou Mercedes-Benz v roku 2016. Pri príležitosti 130. výročia došlo k veľkému posunu v oblasti zážitku zo značky – Mercedes. Stalo sa tak dňa 23. apríla v nádhernom centre Sanlitun v Pekingu. Mercedes-Benz ako obchodu z najväčšími svetovými skúsenosťami ponúkol testovacie jazdy, prezentáciu, kávu pre labužníkov, nákupy módy, luxus, hĺbku skúseností a nápaditý obchod v západnom štýle.

Od prvej spolupráce Mercedes-Benz Me s NEXNOVO transparentné LED displeje v čínskom Pekingu SanLiTun si autosalón Mercedes-Benz Me opäť vybral priehľadný LED displej NEXNOVO, ktorý sa následne v Šanghaji Bund zjavne predstaví v centre pozornosti.

Mercedes-Benz Me prijal ten najkvalitnejší luxusný dizajn – priehľadný LED displej série NS s perfektnou veľkosťou panelu šírky 1 m a výšky 3,6 m, čo je celkom 7 kusov panelov spojených v jednom bez viditeľného spojenia. Jedinečné špičkové prispôsobenie má zmysel.

  • Umiestnenie projektu: Šanghaj
  • Model produktu: NS3
  • Rozstup pixelov (mm): 3,91 x 7,5
  • Jas (nits): 5000-6000nits
  • Veľkosť panelu: 1 000 x 3 600 mm
  • Veľkosť celého displeja: 7000 X 3600 mm

NEXNOVO úplne splnilo požiadavky spoločnosti Mercedes-Benz a manažéri spoločnosti prisľúbili, že budú s NEXNOVO pokračovať v spolupráci.

Post Types
About admin